Prof. Dr. Hikmet Akkız İlkokulu

Vizyon: İlkokul arasında başarılı öğrenciler yetiştirmek, sportif etkinliklerde iyi dereceler elde eden, sosyal ve kültürel etkinliklerde adını duyuran, eğitim ve öğretimde diğer İlkokullara örnek ve önder olma hedefinde olan bir İlkokuldur.

Misyon: Okulumuzun var oluş amacı kendine güvenen, sorumluluk alabilen, çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen, bilgiyi kullanan, çağdaş değerler kazanmış, geleceğe yön verecek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz Öğretmen , doktor, polis ,memur gibi çok seçkin kişilerin yetiştiği bir Eğitim kurumdur. Okulumuza adını veren Prof. Dr. Hikmet AKKIZ önemli bir şahsiyettir.

Saatler: BAŞLAMA 08:20 BİTİŞ 14:00
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hikmetakkiz.meb.k12.tr

Adres - BURHAN MAHALLESİ AKDENİZ / MERSİN

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - portakal bahçeleri ile kaplı , doğusunda organize sanayi bulunan her türlü sebze ,meyve , seracılık ve hayvancılık yapılan bir yerdir.

Adres - BURHAN MAHALLESİ AKDENİZ / MERSİN

Ulaşım mahallemize gelen dolmuşlar saat başı yayla garajından kalkmaktadır. ayrıca belediye otobüsleri gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 17 km